Beiratkozás

Tájékoztató a 2024/2025-as tanévre történő középfokú iskolai beiratkozásról

10/2020. (V.29) EMMI határozat alapján

A felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába személyesen vagy elektronikus úton is beiratkozhat.

Személyes beiratkozás ideje: 2024. június 27-28. 9-14 óráig

Beiratkozás helye: Debrecen, Wesselényi utca 4/b

Beiratkozáshoz szükséges, kérjük, hozza magával:

– általános iskolai bizonyítvány
– személyigazolvány
– lakcímkártya
– TAJ kártya
– Oltási kiskönyv(ek)
– Orvosi szakvélemények tanulmányi felmentéshez
– HH/HHH határozat
– a fényképes diákigazolvány-igénylőlap (előzetesen kell az okmányirodában elkészíttetni),

 A beiratkozáskor a tanuló a szülővel vagy gondviselőjével szíveskedjen megjelenni.

Az ügyintézés gyorsítása érdekében a honlapunkon található Jelentkezési lapot kinyomtatva, kitöltve hozhatják magukkal.

A beiratkozás elektronikus úton a szükséges dokumentumok csatolásával a titkarsag.debrecen@magiszteresely.hu e-mail címen is lehetséges.

Az intézményünk lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben a szülő vagy a törvényes képviselő a beiratkozásra rendelkezésre álló időben nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat a 2024/2025. tanév első napján is bemutathatja a középfokú iskolában.

Amennyiben a tanuló még nem fejezte be, azaz valamely tantárgyból javítóvizsgára kötelezett, a beiratkozás csak a javítóvizsga után lehetséges. Ezt kérjük, jelezze a titkarsag.debrecen@magiszteresely.hu e-mail címre.

Az iskolánk lehetővé teszi, hogy a tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét (a nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is beleértve) szülője vagy törvényes képviselője útján az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően, későbbi időpontban is benyújthassa az iskolához.

Olyan nyolcadikosok jelentkezését is várjuk, akik nem hozzánk nyertek felvételt, de mégis szeretnének iskolánkba járni, valamint olyan kilencedikeseket is, akiket a jelenlegi középiskolájukban kudarcok értek.

Letölthető dokumentum

Jelentkezési lap